Direktlänk till inlägg 11 augusti 2009

Rubrik saknas

Av Light and Dark - 11 augusti 2009 06:41

Jag vet inte om jag borde ha rotat i mitt förflutna. Det känns nämligen som jag är där igen, fast den här gången är jag bara en åskådare. När det gäller era minnen kära läsare, när ni går tillbaka till en viss händelse, är ni då er själva? Jag menar att jag är en åskådare brevid, jag ser mig själv skratta och ha roligt men jag är inte närvarande. Just det jag har väldigt svårt att minnas röster.


Funderar på att flytta härifrån också. Jag lät bli för att det skulle ha kännts som att jag flydde, men vart jag än går i den här staden så känner jag av hennes spöke. Alla minnen som jag har gör fortfarande så jäkla ont. Kanske kan jag få en liten frid i en annan stad. Min psykolog-när jag hade en- sa att jag kommer att vilja festa, göra saker som alla andra. Vilja hitta en kille som älskar mig och allt det där. Hon sa det för tre år sedan. Inget av det där låter särsklit lockande i mina öron. Okej då, jag skulle vilja vara normal.


Visst skulle jag vilja hitta en kille, men det vore inte rätt mot varken honom eller mig, om jag mår så här. Jag var själv vid sidan av några som behövde hjälp, det är fruktansvärt när man inte kan göra något för att dom ska må bättre. Sådärför kan jag inte tillåta att någon kommer för nära, jag vill helt enkelt inte skapa några nya mig.


//ciao! 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Light and Dark - 6 maj 2012 21:12

Vissa kvällar så fastnar jag i mitt egna tankar. Jag tar mig helt enkelt inte ut, ikväll är en sådan kväll. Det är sådana kvällar som jag ibland blir en fara för mig själv.   Jag vet helt enkelt inte vad jag vill. Eller är det så att jag inte en...

Av Light and Dark - 15 april 2012 21:24

Jag vill inte låta meldodramatisk- eller jo, det vill jag-men jag vill dö. Jag hostar nu och inser att jag håller på att få feber. Livet suger.   Okej.   Det finns en röst inombords som säger åt mig att sluta vara löjlig. För det är sant, jag...

Av Light and Dark - 10 april 2012 16:31

Jag försöker verkligen vänja mig själv med att jag är blond igen. Det går inte så bra, jag är närmare att raka av mig håret och kalla mig själv Ed än vad jag har varit på väldigt länge. Och med väldigt länge så menar jag kanske..två veckor?   Ann...

Av Light and Dark - 28 mars 2012 22:23

Jag vet att detta kommer vara ett sånt där väldigt löjligt blogginlägg- men jag tänker skriva det ändå.   Mr G. jag tror allvarligt talat att om vi bodde närmare varandra att jag skulle börja ifrågasätta mina känslor gentemot dig.  Det skrämmer m...

Av Light and Dark - 26 mars 2012 14:47

För några dagar sen så såg jag delar av gladiatorerna. Det skrämde mig att jag först insåg att jag inte personligen gillar tjejer som är så muskulösa. I nästa ögonblick så tänker jag på att jag borde träna mer, för jag börjar se ut som en potatis. Mi...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se