Direktlänk till inlägg 13 september 2009

Rubrik saknas

Av Light and Dark - 13 september 2009 20:42

Jag gjorde MADS självskattnings test igår. Enligt det så lider jag av en måttlig depression. Lustigt hur det testet säger att jag är deprimerad, medans jag själv anser mig själv vara ganska lycklig. Fast för tre månader ansåg testet att jag skulle ha tvångsvård. Så det blir ju bättre antar jag.


Fast idag känner jag mig väldigt mörk, alla kan ju få återfall. Inte på det oroande sättet som jag var förut utan på ett mer "normalt" sätt. Ungefär som jag var nästan hela högstadiet, så just den här biten kan jag hantera väldigt bra. Det kommer att kännas bättre i morgon. Annars så har det inte hänt något alls i mitt liv. Jag läser och njuter att jag kan andas utan att ha ångest. Mitt liv är så härligt händelselöst just nu.//Ciao!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Light and Dark - 6 maj 2012 21:12

Vissa kvällar så fastnar jag i mitt egna tankar. Jag tar mig helt enkelt inte ut, ikväll är en sådan kväll. Det är sådana kvällar som jag ibland blir en fara för mig själv.   Jag vet helt enkelt inte vad jag vill. Eller är det så att jag inte en...

Av Light and Dark - 15 april 2012 21:24

Jag vill inte låta meldodramatisk- eller jo, det vill jag-men jag vill dö. Jag hostar nu och inser att jag håller på att få feber. Livet suger.   Okej.   Det finns en röst inombords som säger åt mig att sluta vara löjlig. För det är sant, jag...

Av Light and Dark - 10 april 2012 16:31

Jag försöker verkligen vänja mig själv med att jag är blond igen. Det går inte så bra, jag är närmare att raka av mig håret och kalla mig själv Ed än vad jag har varit på väldigt länge. Och med väldigt länge så menar jag kanske..två veckor?   Ann...

Av Light and Dark - 28 mars 2012 22:23

Jag vet att detta kommer vara ett sånt där väldigt löjligt blogginlägg- men jag tänker skriva det ändå.   Mr G. jag tror allvarligt talat att om vi bodde närmare varandra att jag skulle börja ifrågasätta mina känslor gentemot dig.  Det skrämmer m...

Av Light and Dark - 26 mars 2012 14:47

För några dagar sen så såg jag delar av gladiatorerna. Det skrämde mig att jag först insåg att jag inte personligen gillar tjejer som är så muskulösa. I nästa ögonblick så tänker jag på att jag borde träna mer, för jag börjar se ut som en potatis. Mi...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se