Direktlänk till inlägg 15 september 2009

Rubrik saknas

Av Light and Dark - 15 september 2009 10:23

Nu ska jag blogga av mig allt!


Igår hade jag en sån ångest att jag knappt kunde andas, igen. Så då insåg jag en sak, jag har alltid känt mig utanför.  Som om jag inte hör hemma här. Fast vart skulle jag höra hemma annars då? Det här är mitt hem. Ju mer jag ser och hör desto mer utanför blir jag. Sätt er framför tv nyheterna ikväll och se dom. För där tror jag mitt problem ligger, all smärta som förmedlas på tv:n känner jag. Jag kan inte sitta framför tv:n och inte ta in all smärta. Så ju mer jag ser av världen ju mindre vill jag vara en del av den.


Just nu så försöker jag hitta en riktigt bra anledning till att fortsätta andas. För om jag bara kunde bestämma själv- utan att några skulle komma ikläm- så skulle jag nog inte leva just nu. Det är nog dagens sanning. Men andra skulle komma att såras på grund av mig, och det vill jag verkligen inte. Så jag kommer att fortsätta härda ut igen- fortsätta fast jag har ångest och vill dö. Fortsätta för att inte såra andra- fast ibland undrar jag om  jag inte sårar dom mer med att jag alltid måste ljuga hela tiden.//Ciao!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Light and Dark - 6 maj 2012 21:12

Vissa kvällar så fastnar jag i mitt egna tankar. Jag tar mig helt enkelt inte ut, ikväll är en sådan kväll. Det är sådana kvällar som jag ibland blir en fara för mig själv.   Jag vet helt enkelt inte vad jag vill. Eller är det så att jag inte en...

Av Light and Dark - 15 april 2012 21:24

Jag vill inte låta meldodramatisk- eller jo, det vill jag-men jag vill dö. Jag hostar nu och inser att jag håller på att få feber. Livet suger.   Okej.   Det finns en röst inombords som säger åt mig att sluta vara löjlig. För det är sant, jag...

Av Light and Dark - 10 april 2012 16:31

Jag försöker verkligen vänja mig själv med att jag är blond igen. Det går inte så bra, jag är närmare att raka av mig håret och kalla mig själv Ed än vad jag har varit på väldigt länge. Och med väldigt länge så menar jag kanske..två veckor?   Ann...

Av Light and Dark - 28 mars 2012 22:23

Jag vet att detta kommer vara ett sånt där väldigt löjligt blogginlägg- men jag tänker skriva det ändå.   Mr G. jag tror allvarligt talat att om vi bodde närmare varandra att jag skulle börja ifrågasätta mina känslor gentemot dig.  Det skrämmer m...

Av Light and Dark - 26 mars 2012 14:47

För några dagar sen så såg jag delar av gladiatorerna. Det skrämde mig att jag först insåg att jag inte personligen gillar tjejer som är så muskulösa. I nästa ögonblick så tänker jag på att jag borde träna mer, för jag börjar se ut som en potatis. Mi...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se