Direktlänk till inlägg 15 september 2009

Rubrik saknas

Av Light and Dark - 15 september 2009 13:20

Så nu har jag hittat en av anledningarna varför jag inte kan hitta Bh:ar i min storlek:


http://www.aftonbladet.se/wendela/article159426.abJust nu har jag spenderat ungefär 1,5 timme på att hitta en web-shop som säljer Bh: ar i storleken 70 AA.

Det finns inte! Nu kan ni alla tänka att med så små bröst behöver man ingen bh, men det behöver jag! För när man är 153 cm lång så ser det ganska normalt ut med en 70AA. För mina kompisar som gissar min bh storlek tror att jag ligger på en normal B- kupa. Jag blir bara så less på att inte hitta kläder. Byxor beställer jag hem från England, men Top Shop har inte BH-ar i min storlek tyvärr.


OCH jag är 20 år gammal! Så låt mig för gudsskull hitta underkläder i min storlek! Fast jag borde inte bli förvånad- jag hittar nämligen nästan aldrig kläder som passar bra.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Light and Dark - 6 maj 2012 21:12

Vissa kvällar så fastnar jag i mitt egna tankar. Jag tar mig helt enkelt inte ut, ikväll är en sådan kväll. Det är sådana kvällar som jag ibland blir en fara för mig själv.   Jag vet helt enkelt inte vad jag vill. Eller är det så att jag inte en...

Av Light and Dark - 15 april 2012 21:24

Jag vill inte låta meldodramatisk- eller jo, det vill jag-men jag vill dö. Jag hostar nu och inser att jag håller på att få feber. Livet suger.   Okej.   Det finns en röst inombords som säger åt mig att sluta vara löjlig. För det är sant, jag...

Av Light and Dark - 10 april 2012 16:31

Jag försöker verkligen vänja mig själv med att jag är blond igen. Det går inte så bra, jag är närmare att raka av mig håret och kalla mig själv Ed än vad jag har varit på väldigt länge. Och med väldigt länge så menar jag kanske..två veckor?   Ann...

Av Light and Dark - 28 mars 2012 22:23

Jag vet att detta kommer vara ett sånt där väldigt löjligt blogginlägg- men jag tänker skriva det ändå.   Mr G. jag tror allvarligt talat att om vi bodde närmare varandra att jag skulle börja ifrågasätta mina känslor gentemot dig.  Det skrämmer m...

Av Light and Dark - 26 mars 2012 14:47

För några dagar sen så såg jag delar av gladiatorerna. Det skrämde mig att jag först insåg att jag inte personligen gillar tjejer som är så muskulösa. I nästa ögonblick så tänker jag på att jag borde träna mer, för jag börjar se ut som en potatis. Mi...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se