Alla inlägg under september 2009

Av Light and Dark - 16 september 2009 07:20

Jag sover nästan ingenting alls längre, eller rättare sagt så har jag slutat sova som en klubbad säl. Det är ganska jobbigt att måsta vakna var och varannan timme, men just nu kan jag inte precis göra något åt det.


Så det regnar idag. Måste ju faktiskt erkänna att jag gillar regn. Annars så ska jag väl koka lingonsylt och städa idag. Kanske baka om jag hinner. Fast jag anar att jag inte kommer att hinna. För just nu är det enda receptet jag faktiskt vill baka- ett recept som jag inte har. Min farmor bakade kakor till småfåglarna och dom var löjligt goda, men då hon dog så hade hon inte skrivit ner något recept. Så det enda jag igentligen vet om dom är: 1. Dom inehåller mycket margarin, 2. Hon hade hackade nötter och socker på toppen, 3. Det var ganska möra vita kakor. Så nu måste jag försöka räkna ut vad det var för kakor. Om ni har några förslag- komentera gärna!



//Ciao! 

Av Light and Dark - 15 september 2009 16:06

Nej jag har inget liv idag, jag har hittat massor av kläder nu som jag vill ha. Det stora problemet är att jag igentligen inte har råd. Men det är så frestande att köpa byxor som jag inte kommer behöva sy upp, och tröjor som har normala ärmar. Paketet kommer att gå på ungefär 1200kr, vilket i sig inte är någon jättesumma men det har redan gått så mycket pengar den här månaden. SUCK! Så vi får se, kanske kommer någon snäll människa att sponsra mig. Inte troligt men man kan ju alltid hoppas.


http://www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?catalogId=19551&storeId=12556&categoryId=42385&langId=-1&top=Y


så där nu kan alla titta på fina kläder!


//Ciao!

Av Light and Dark - 15 september 2009 13:20

Så nu har jag hittat en av anledningarna varför jag inte kan hitta Bh:ar i min storlek:


http://www.aftonbladet.se/wendela/article159426.ab



Just nu har jag spenderat ungefär 1,5 timme på att hitta en web-shop som säljer Bh: ar i storleken 70 AA.

Det finns inte! Nu kan ni alla tänka att med så små bröst behöver man ingen bh, men det behöver jag! För när man är 153 cm lång så ser det ganska normalt ut med en 70AA. För mina kompisar som gissar min bh storlek tror att jag ligger på en normal B- kupa. Jag blir bara så less på att inte hitta kläder. Byxor beställer jag hem från England, men Top Shop har inte BH-ar i min storlek tyvärr.


OCH jag är 20 år gammal! Så låt mig för gudsskull hitta underkläder i min storlek! Fast jag borde inte bli förvånad- jag hittar nämligen nästan aldrig kläder som passar bra.

Av Light and Dark - 15 september 2009 10:23

Nu ska jag blogga av mig allt!


Igår hade jag en sån ångest att jag knappt kunde andas, igen. Så då insåg jag en sak, jag har alltid känt mig utanför.  Som om jag inte hör hemma här. Fast vart skulle jag höra hemma annars då? Det här är mitt hem. Ju mer jag ser och hör desto mer utanför blir jag. Sätt er framför tv nyheterna ikväll och se dom. För där tror jag mitt problem ligger, all smärta som förmedlas på tv:n känner jag. Jag kan inte sitta framför tv:n och inte ta in all smärta. Så ju mer jag ser av världen ju mindre vill jag vara en del av den.


Just nu så försöker jag hitta en riktigt bra anledning till att fortsätta andas. För om jag bara kunde bestämma själv- utan att några skulle komma ikläm- så skulle jag nog inte leva just nu. Det är nog dagens sanning. Men andra skulle komma att såras på grund av mig, och det vill jag verkligen inte. Så jag kommer att fortsätta härda ut igen- fortsätta fast jag har ångest och vill dö. Fortsätta för att inte såra andra- fast ibland undrar jag om  jag inte sårar dom mer med att jag alltid måste ljuga hela tiden.



//Ciao!

Av Light and Dark - 14 september 2009 15:36

Nu ska jag berätta en sak för er: Jag älskar hösten! Det är lite svalare, ingen snö och färgerna- dom är ju helt otroliga! Helt ärligt så är det den enda årstiden jag faktiskt gillar.

Idag har jag plockat lingon, sen har jag inte gjort ett dyft mer. Eller jo, jag har läst. ska kanske tipsa om några böcker imorgon, idag hinner jag faktiskt inte. För nu ska jag ut och äta surströmming!



//Ciao!

Av Light and Dark - 13 september 2009 20:42

Jag gjorde MADS självskattnings test igår. Enligt det så lider jag av en måttlig depression. Lustigt hur det testet säger att jag är deprimerad, medans jag själv anser mig själv vara ganska lycklig. Fast för tre månader ansåg testet att jag skulle ha tvångsvård. Så det blir ju bättre antar jag.


Fast idag känner jag mig väldigt mörk, alla kan ju få återfall. Inte på det oroande sättet som jag var förut utan på ett mer "normalt" sätt. Ungefär som jag var nästan hela högstadiet, så just den här biten kan jag hantera väldigt bra. Det kommer att kännas bättre i morgon. Annars så har det inte hänt något alls i mitt liv. Jag läser och njuter att jag kan andas utan att ha ångest. Mitt liv är så härligt händelselöst just nu.



//Ciao!

Av Light and Dark - 11 september 2009 07:59

Jag vet inte ens  om jag borde vara runt andra människor idag. Mitt humör är så uruselt att jag nästan blir rädd för mig själv. Plus att jag idag har ångest. Precis som jag var rädd för, så känns det mycket värre nu än vad det gjorde för en månad sen. Jag har ju trots allt ett väldigt bra minne, så jag vet att det inte är så farligt idag. Jag tror att jag ska ta och röra mig idag, och hoppas på att jag har ångesten på grund av att jag åt massa onyttigt igår.


//Ciao!

Av Light and Dark - 9 september 2009 10:35

Jag borde inte gnälla om det här men nu gör jag det i alla fall- jag har ONT!!  Igår så pajade jag min axel. Så nu vill jag helst inte röra mig alls på grund av det, och som om det inte var allt så i samma veva så rev jag upp min ryggskada. Det var som vanlig mitt eget fel, men det gör så jäkla ont att jag skulle vilja grina. Det kommer jag ju inte precis göra men det ska vara sagt att jag har så ont. Så idag ska jag nog ta det jäkligt lugnt och hoppas på att jag läker.



//Ciao!

Skapa flashcards