Alla inlägg under november 2009

Av Light and Dark - 22 november 2009 09:33

Idag ska jag baka kanelbullar. Eller rättare sagt så håller jag på, degen håller på att jäsa.  Jag vägrar nämligen göra något avancerat idag. Sen så kommer jag nog inte äta några bullar, men det är ju inte därför jag bakar.


Fortfarande kallt inne om ni ville veta. Fast nu hade det slocknat i pannan. Så det ska bli skönt att slå poå ugnen ett tag.


//Ciao!

Av Light and Dark - 21 november 2009 09:17

Den här morgonen började kanske inte så bra, för när jag klev upp imorse så och gick ner för trappan så kände jag hur det drog kallt. Mycket riktigt så stog ytterdörren öppen, någon gång under natten har alltså någon av hundarna öppnat dörren och gått ut. Som tur så var det ju plusgrader ute, men kökstempraturen var ungefär femtongrader. 


//Ciao! 

Av Light and Dark - 20 november 2009 14:25

Även idag har varit en ganska lyckad dag. Nu känns det verkligen som om allt kanske löser sig. Inte bara för mig utan för mina vänner också. För hos nästan alla mina vänner har jag hört goda nyheter. Jag väntar med spänning på vad framtiden har att erbjuda oss. För mig har det väl inte hänt någonting nytt, annat än att ljuset verkar har återvänt. 



//Ciao! 

Av Light and Dark - 19 november 2009 10:14

Jag vaknade imorse och för första gången på väldigt länge så var mitt förflutna där det borde vara. Det gör mig kanske inte hoppfull men det känns som ett stort steg i rätt riktning. Klarar jag av att hålla mig själv i den här sinnesstämmingen i tre- fyra månader så kan jag nästan friskförklara mig. Vilket gör att jag kan kanske fundera på att flytta - plugga- på en annan ort. Åka dit ingen känner mig och faktiskt vara fri från allt. Kanske jag kan börja handskas med dom problemen som jag har räknat som dom mindre. Dit räknas mina människoproblem.


Vänta lite jag tror jag ser solen- japp solen skiner nästan! Mitt liv ljusnar visst.



//Ciao!

Av Light and Dark - 18 november 2009 18:46

Vad är det med mig? Den senaste tiden har varit väldigt förvirrande. Ibland har jag känt mig som jag brukar. Fast ganska ofta har jag varit...mig själv antar jag. Som den människan jag var innan allt rasade. Jag menar inte att jag har glömt det, utan att jag kanske är redo att gå vidare. Kanske det är dags att låta det förflutna stanna där. Jag är inte så dum att jag tror att det kommer att bli lätt. Det är dags att jag blir vuxen nu. Det är nämligen så lätt att gnälla på mitt förflutna, men om jag inte gör något så kommer jag inte att ha någon framtid. Det är något jag är säker på.


Vem vet kanske är det här är dom första stegen mot en ljus framtid? Eller ett nytt mörker? Jag vet inte, men jag tror att jag är redo för bägge. Helt ärligt vad skulle universum kunna göra mot mig? Som jag inte har varit igenom tidigare?



//Ciao!   

Av Light and Dark - 18 november 2009 10:53

Nu är jag riktigt less! Jag har seriöst inte sett solen på en hel månad! Inte för att jag vill gnälla på att det är varmt, men var är min sol?


Kan man bli tokig av att inte se solen? Jag vet inte men det känns så. Funderar på att dra till Italien, nån som vill hänga med?



//Ciao!

Av Light and Dark - 17 november 2009 09:23

Ryggen gör fortfarande ont. Fast det har inte ens gått en vecka än så mitt tålamod är inte vad ska vara. Så nu sitter jag i halv-lotus hela tiden för att inte röra ryggen för mycket. Jag skulle vilja träffa någon människa om någon dag eller så. Inte idag. Jag är för trött.



Jag vet inte ens vem jag skulle vilja träffa. Igentligen någon som inte vet vem jag är- eller min historia. Fast det känns inte troligt att jag hittar någon sån. Inte här.



//Ciao!

Av Light and Dark - 16 november 2009 17:48

Min far och jag bråkade idag. Jag brukar försöka låta bli att bråka med någon, men den här gången anklagade han mig för något jag inte har gjort. Efter fyrtiofem minuter så fick jag nog, det gick inte att övertyga honom på ett lugnt sätt- så jag bråkade. Nu var det så att  jag vann, men det gör inte att det känns bättre. Jag borde inte förlora tålamodet på det viset.



//Ciao!

Ovido - Quiz & Flashcards