Alla inlägg under december 2009

Av Light and Dark - 17 december 2009 09:22

Idag är det väldigt kallt. Jag måste faktiskt säga att jag gillar det också. Funderar på att baka kanelbullar idag. Eller kanske något mer "juligt", vi får se.


Jag är på bra humör idag, så idag kan det bli så att jag får mycket gjort!



//Ciao!

Av Light and Dark - 16 december 2009 20:49

Snart är jag redo att fira jul. Inte riktigt färdig men nästan. Vi får se om jag får en lycklig jul i år. För det är vad jag önskar åt er alla, en lycklig jul. Av hela mitt hjärta faktiskt.



God jul!



Nu ska jag lägga mig i min varma sköna säng och läsa, jag är trött.




//Ciao!

Av Light and Dark - 15 december 2009 13:17

Jag funderar seriöst på att flytta. Problemet är att om jag flyttar så måste jag antigen plugga eller söka ett nytt jobb, vilket i dagsläget inte känns så spännade. Just nu känns det som att det enda jag riktigt vill göra är att åka till Italien. Inte för att det är särskilt troligt att jag kommer iväg, men jag längtar dit.



Allt är lugnt, jag ska försöka höra av mig till mina vänner snart. Det är nog dags att visa att jag lever.    



//Ciao!

Av Light and Dark - 14 december 2009 13:46

Mitt i snöstormen har jag börjat julstäda, det blir riktigt fint. Annars så väntar jag på att mina mjuka peppparkakor ska bli färdiga så att jag kan stoppa in min äppelkaka. Idag är jag hurtig igen. 




//Ciao!

Av Light and Dark - 11 december 2009 19:09

Mina dåliga dagar blir fler och mina bra dagar blir färre- det borde inte vara någon överraskning men det känns så hemskt. Jag borde vara van nu, men det är jag inte. Jag kommer att få en vårdepression som heter duga i år. Det gör så ont redan.


Har jag beskrivit mörkret? Tänk er ett mörkt rum så svart att man inte kan se ågot framför sig-där i ett hörn sitter jag. Jag vet inte om rummet är stort eller litet men det jag vet är ingen kan höra mig..




//Ciao!

O.O

Av Light and Dark - 9 december 2009 13:38

Dom senaste dagarna har jag nog lyckats med att bli likgiltig. Jag mår fan inte bra men jag mår verkligen inte dåligt heller. Visst jag har lite kortare stubin än vanligt, men jag lyckas med mitt mål att vara normal. Jag har ju haft det så här förut, och jag vet att det kan gå åt två håll- antingen mår jag bättre eller sämre.



Jul, jul strålande jul. Om ni säger det så.



//Ciao!

Av Light and Dark - 8 december 2009 09:19

Jag skulle kunna berätta om vad har gjort idag, men det är inte särskilt intressant. Jag har igentligen inget att berätta om mina vänner då jag inte har hört något ifrån dom på nästan en och en halv månad. Vilket kanske låter hemskt, men för mig så är det bara skönt.



Jag känner mig inte direkt stark just nu, smärtan är tillbaka. När jag mår så här är det bäst att vara ensam.




//Ciao! 

Av Light and Dark - 6 december 2009 11:51

Jag har nog gjort sveriges äckligaste lussebullar idag! SUCK! Inte för att jag får medhåll av min mor, men jag har smaklökar själv. Plus att jag tror att hon bara försöker vara snäll. Less som satan. Annars så ska jag inte göra något mer idag. Jag vägrar! Hela dagen har gått åt fanders, så jag tror att jag ska vänta med allt viktigt till imorgon.



Ska dricka kaffe nu!



//Ciao!

Ovido - Quiz & Flashcards