Direktlänk till inlägg 14 juni 2010

Livet, universum och allting

Av Light and Dark - 14 juni 2010 18:26

Jag vet faktiskt inte hur jag ska kunna få ur mig det jag vill få ur mig nu.


Det handlar igentligen om..hur man ser på livet.


Jag vet att mitt liv kanske verkar vara hemskt-och det kan det vara- men jag lever ögonblick för ögonblick. Sekund för sekund. Jag blir väldigt splittrad då, men det gör att jag mår bra. Oftast.


Sen att jag lever mitt liv på ett annat sätt än er..synd.

Jag är skadad..det vet jag, jag lever på andra premisser än många andra. Mina bra dagar är rätt dåliga för många andra. Det spelar ingen roll för mig. För så länge jag kan gå ut och njuta av lukten av en nyklippt gräsmatta..då kan livet inte vara så hemskt.


//Ciao!


 
ANNONS
 
ellinorenglund

ellinorenglund

18 juni 2010 00:26

Sluta skrämma skiten ur mig, okej?
Jag kommer fan inte ihåg att du länkade mig, monkeyface!

Du är frän.
I like you.
Ha. Ha. Ha.
/care.
Lol.
K00lt.

Förlåt.
:D

http://elliinor.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Light and Dark - 6 maj 2012 21:12

Vissa kvällar så fastnar jag i mitt egna tankar. Jag tar mig helt enkelt inte ut, ikväll är en sådan kväll. Det är sådana kvällar som jag ibland blir en fara för mig själv.   Jag vet helt enkelt inte vad jag vill. Eller är det så att jag inte en...

Av Light and Dark - 15 april 2012 21:24

Jag vill inte låta meldodramatisk- eller jo, det vill jag-men jag vill dö. Jag hostar nu och inser att jag håller på att få feber. Livet suger.   Okej.   Det finns en röst inombords som säger åt mig att sluta vara löjlig. För det är sant, jag...

Av Light and Dark - 10 april 2012 16:31

Jag försöker verkligen vänja mig själv med att jag är blond igen. Det går inte så bra, jag är närmare att raka av mig håret och kalla mig själv Ed än vad jag har varit på väldigt länge. Och med väldigt länge så menar jag kanske..två veckor?   Ann...

Av Light and Dark - 28 mars 2012 22:23

Jag vet att detta kommer vara ett sånt där väldigt löjligt blogginlägg- men jag tänker skriva det ändå.   Mr G. jag tror allvarligt talat att om vi bodde närmare varandra att jag skulle börja ifrågasätta mina känslor gentemot dig.  Det skrämmer m...

Av Light and Dark - 26 mars 2012 14:47

För några dagar sen så såg jag delar av gladiatorerna. Det skrämde mig att jag först insåg att jag inte personligen gillar tjejer som är så muskulösa. I nästa ögonblick så tänker jag på att jag borde träna mer, för jag börjar se ut som en potatis. Mi...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se