Alla inlägg under juli 2010

Av Light and Dark - 11 juli 2010 11:42

Jag har funderat ganska mycket dom senaste dagarna på vem jag är och kanske framförallt vem jag vill vara. Jag har för länge sen insett att allt som har hänt har format mig till den jag faktiskt är, så oavsett hur ont jag faktiskt har haft så skulle jag inte vilja att det inte hade hänt- typ. Visst hade det varit underbart om allt inte hade hänt- men det är i mitt förflutna nu.



Det vackra i kråksången är att jag är tillbaka. För första gången på flera år ser jag mig själv i spegeln och ser mig. Det är en lustig känsla. Det är skönt att vara tillbaka.



//Ciao!

Av Light and Dark - 9 juli 2010 06:58

Igår hade jag problem. Inte jätte extrema, men jag är helt enkelt less nu. Jag gnäller ofta på min släkt och det tänker jag fortsätta med. Detär väl igentligen inget fel på dom, men dom är ivägen. Jag kan liksom inte jobba så som jag är van vid, för jag måste hålla koll på mina hundar. För alla barn älskar mina hundar, men jag litar inte på att dom är tillräckligt försiktiga med dom. Eller att mina hundar inte skadar barnen. Så då måste jag hålla koll- alltså inte jobba.



Annars så har jag inte hunnit tagit några foton på min baby än. Men det kommer det lovar jag.



//Ciao!  

Av Light and Dark - 6 juli 2010 22:37

Okej jag har skrivit det här förut men..jag är asexuell. Så snälla låt mig leva mitt liv på mitt sätt.



Så till er alla som faktiskt bryr er om mig snälla läs här först:


http://www.asexuality.org/home/family.html


Jag antar att ni kanske förstår mig lite bättre då



//Ciao!



Av Light and Dark - 6 juli 2010 20:28

Idag har verkligen varit en rolig dag. När man träffar någon med liknade intressen så blir det alltid mycket prat. Sen är det alltid roligt med människor som inte bryr sig om hur jag ser ut. Det är inte ofta som det händer tyvärr.


Så nu har jag fått hem min nya bebis. Lägger eventuellt upp något kort sen. Just nu orkar jag faktiskt inte. Det blev sent igår och idag har varit en väldigt lång dag.



//Ciao!  

Av Light and Dark - 6 juli 2010 09:20

God morgon! Idag kommer jag inte att vara hemma, men det är inte precis nöje som får mig att lämna mitt hem. Eller jo på sätt och vis, men framförallt är det jobbet. Vi får se vad som händer kväll annars.



//Ciao!

Av Light and Dark - 4 juli 2010 19:16

Som jag avslutade förra bloggningen..Cheetah is back. Det är jag verkligen. Det känns som jag har vaknat, bokstavligen. Det finns mycket att ta tag i, men det kommer att gå lätt. Vi får se vad mina vänner tycker om att jag är tillbaka.

 

 

 Det spelar ingen roll..vad ni än säger och tycker. Jag är tillbaka nu och den här gången kommer jag inte att ge upp utan en fight. Mitt liv kommer nu att vara mitt eget, jag tänker intte leva på någon annans premisser. Jag vaknade och insåg att jag har undvikit saker som jag har velat göra - bara för att jag tror att andra kommer att oroa sig över mig. På gott och ont så tänker jag sluta bry mig om det. Jag minns alla bloggningar om att jag saknade glöd. Jag tror att jag har hittat den.

 

 

//Ciao! 

 

 

 

 

//Ciao! 

Av Light and Dark - 4 juli 2010 13:08

Jag ser mig själv genom ögonen av andra, någonstans så försökte jag att bli någon jag inte var. Jag tycker inte om den jag har blivit.


Någonstans så glömde jag bort att jag var ung, det var för mycket ansvar- för många plikter. Vet ni om en sak? Jag är fortfarande ung. Det hade jag glömt, framtills igår.


Yeah, I´m back. Brace yourself. Cheetah has arrived



//Ciao! 

Av Light and Dark - 3 juli 2010 15:54

Jag har funderat på att byta stil. Ordentligt. Jag har tappat mig själv. Eller rättare sagt slutade jag bry mig för några år sen, men nu känns det som att det är dags.


Så vi får se vad som händer. För just nu ser jag inte ut som jag..låter der vettigt? Förmodligen inte, men när har jag någonsin varit vettig?


//Ciao!  

Skapa flashcards