Direktlänk till inlägg 24 augusti 2010

* Rubrik Saknas*

Av Light and Dark - 24 augusti 2010 17:49

Ibland känner jag mig väldigt ensam och obetydlig. Just nu till exempel. Jag antar att det är mitt sociala liv jag saknar. Det var enklare när jag faktiskt gick i skolan, nu är det så mycket som ska klaffa innan man kan ses. För alla har jobb och pojkvänner. 


Jag ser mig själv åka till staden bara för att få träffa folk. För nu börjar min mentala hälsa rasa...USCH!//Ciao! 

 
ANNONS
 
Erika

Erika

24 augusti 2010 21:25

Saknar verkligen dig med gumman! Du vet ju var jag bor i alla fall. Tyvärr är vi inte hemma i helgen, men nästa? Kanske kan träffas något då? Om du inte ska in till staden något?

Tänker på dig.

Muppig dröm du haft förresten:O!

Kramar!

http://annfridaerika.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Light and Dark - 6 maj 2012 21:12

Vissa kvällar så fastnar jag i mitt egna tankar. Jag tar mig helt enkelt inte ut, ikväll är en sådan kväll. Det är sådana kvällar som jag ibland blir en fara för mig själv.   Jag vet helt enkelt inte vad jag vill. Eller är det så att jag inte en...

Av Light and Dark - 15 april 2012 21:24

Jag vill inte låta meldodramatisk- eller jo, det vill jag-men jag vill dö. Jag hostar nu och inser att jag håller på att få feber. Livet suger.   Okej.   Det finns en röst inombords som säger åt mig att sluta vara löjlig. För det är sant, jag...

Av Light and Dark - 10 april 2012 16:31

Jag försöker verkligen vänja mig själv med att jag är blond igen. Det går inte så bra, jag är närmare att raka av mig håret och kalla mig själv Ed än vad jag har varit på väldigt länge. Och med väldigt länge så menar jag kanske..två veckor?   Ann...

Av Light and Dark - 28 mars 2012 22:23

Jag vet att detta kommer vara ett sånt där väldigt löjligt blogginlägg- men jag tänker skriva det ändå.   Mr G. jag tror allvarligt talat att om vi bodde närmare varandra att jag skulle börja ifrågasätta mina känslor gentemot dig.  Det skrämmer m...

Av Light and Dark - 26 mars 2012 14:47

För några dagar sen så såg jag delar av gladiatorerna. Det skrämde mig att jag först insåg att jag inte personligen gillar tjejer som är så muskulösa. I nästa ögonblick så tänker jag på att jag borde träna mer, för jag börjar se ut som en potatis. Mi...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se