Direktlänk till inlägg 26 augusti 2010

Alltså...

Av Light and Dark - 26 augusti 2010 08:55

 

Jag måste verkligen köpa ett par löparskor..det känns som jag håller på att mögla bort här. Visst jag skulle kunna sticka ut och gå med vandrarkängorna, men jag vill ha lite tempo nu.

 

Sen så har jag bestämt mig för att klippa håret, men jag vet inte hur det ska få bli. Visst gillar jag mitt långa hår, men en del av mig vill bara klippa av skiten och ha det kort igen. Det är samma del av mig som anser att herrkläder skulle vara en bra idé.

 

 

//Ciao!

 
ANNONS
 
Erika

Erika

26 augusti 2010 10:46

Gah! Den som ändock hade ditt mod att klippa sig!
Hoppas du inte klipper av allt bara... Du passar väldans bra i långt hår...

Kram!

http://annfridaerika.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Light and Dark - 6 maj 2012 21:12

Vissa kvällar så fastnar jag i mitt egna tankar. Jag tar mig helt enkelt inte ut, ikväll är en sådan kväll. Det är sådana kvällar som jag ibland blir en fara för mig själv.   Jag vet helt enkelt inte vad jag vill. Eller är det så att jag inte en...

Av Light and Dark - 15 april 2012 21:24

Jag vill inte låta meldodramatisk- eller jo, det vill jag-men jag vill dö. Jag hostar nu och inser att jag håller på att få feber. Livet suger.   Okej.   Det finns en röst inombords som säger åt mig att sluta vara löjlig. För det är sant, jag...

Av Light and Dark - 10 april 2012 16:31

Jag försöker verkligen vänja mig själv med att jag är blond igen. Det går inte så bra, jag är närmare att raka av mig håret och kalla mig själv Ed än vad jag har varit på väldigt länge. Och med väldigt länge så menar jag kanske..två veckor?   Ann...

Av Light and Dark - 28 mars 2012 22:23

Jag vet att detta kommer vara ett sånt där väldigt löjligt blogginlägg- men jag tänker skriva det ändå.   Mr G. jag tror allvarligt talat att om vi bodde närmare varandra att jag skulle börja ifrågasätta mina känslor gentemot dig.  Det skrämmer m...

Av Light and Dark - 26 mars 2012 14:47

För några dagar sen så såg jag delar av gladiatorerna. Det skrämde mig att jag först insåg att jag inte personligen gillar tjejer som är så muskulösa. I nästa ögonblick så tänker jag på att jag borde träna mer, för jag börjar se ut som en potatis. Mi...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se