Alla inlägg under augusti 2010

Av Light and Dark - 23 augusti 2010 14:05

Jag blir så trött på att så fort jag gör något så börjar folk att prata. Det är som att alla har något att säga om mitt liv och hur jag lever det. Jag har alltid försökt att låta andra människor leva sitt liv på det sätt som dom vill leva det, även om jag inte förstår deras beslut. Så varför kan inte mitt liv behandlas på samma sätt?


Får jag inte ha vänner?
//Ciao!

ANNONS
Av Light and Dark - 19 augusti 2010 21:04Tänkte musiktipsa lite så är när det är segt att bloggaAura- Song for Sophie

Breaking Benjamin- Blow me away

My chemical romance- Famous last words

Satyricon- Live trough me

HIM- Song or suicide

3 Doors down- Let me go

Good charlotte- Movin´on


Där har ni riktigt bra musik. Om ni inte tycker det så har ni dålig smak.//Ciao! 

ANNONS
Av Light and Dark - 16 augusti 2010 13:35

Jag vaknade den här morgonen och kände att jag skulle vilja ha ett äpple. Det var nämligen höst ute, bara fem grader. Sommaren är visst snart slut.


 Äpplen. Vilken rolig frukt igentligen, och vad mycket gott man kan göra med dom. Äppelpaj, Äppelknyten, mer Äppelpaj. Okej jag måste nog köpa äpplen.
//Ciao!   

Av Light and Dark - 14 augusti 2010 07:25

Ja jag överlevde gårdagen. Idag åker dom hem. Mitt liv är bra, väldigt bra faktiskt.


Idag tänker jag inte göra någonting alls, jag är för trött. Eller det är planen. Sen vad verkligheten vill det är en annan sak.//Ciao!

Av Light and Dark - 13 augusti 2010 12:53

Jag har haft några väldigt lugna dagar, det har varit otroligt skönt. Fast nu ska jag bli ett socialt monster. Japp idag är det "grillfest" med släkten. Så jag kommer att gå dit och ta med mig egen mat. För jag gissar att dom har glömt att jag är vegetarian- som dom alltid gör.Vi får se om jag överlever.//Ciao!

Av Light and Dark - 3 augusti 2010 12:14

Tisdag. Ja. Nedräkningen har börjat. På fredag så kommer jag att vara irriterad, gnällig och framförallt less. Ni kan nog gissa vad som mommer att hända. Precis, min snälla släktingar kommer hit igen. Så jag funderar på att emigrera till..jag vet inte..månens baksida? Någonstans rätt långt bort. Jag känner mig som den fula ankungen när vi träffas. Jag är så full av solsken idag. Vi får helt enkelt se hur tokig jag kommer att bli.
//Ciao! 

Av Light and Dark - 1 augusti 2010 13:08

Vem är jag? Den frågan har funnits i mitt huvud ganska länge nu. Jag har börjat ifrågasätta allt jag har tagit förgivet. Genom att jag insåg att är asexuell så började allt annat också falla ihop.


Min könsidentitet till exempel. Jag är inte ens helt säker på att jag är en kvinna. Kanske är Edward den jag är, för jag har aldrig känt mig bekväm i min identitet som tjej. Eller så är jag inget..jag kanske är neutral? Jag vet inte det krävs mycket självransakande för att hitta det rätta.


Jag är helt enkelt förvirrad. Men jag reder mig nog


//Ciao

Av Light and Dark - 1 augusti 2010 11:48

Det finns så många tankar som jag skulle behöva vädra, men jag kan liksom inte ens skriva dom. Jag känner mig så..mänsklig. Kall logik brukar nästan alltid hjälpa, men jag kan inte ens börja bena ur problemen. Isch..det här är inte roligt.
//Ciao!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se