Alla inlägg under december 2010

Av Light and Dark - 18 december 2010 09:49

Om jag ska vara helt ärlig..så minns jag inte mina födelsedagar.


En födelsedag som jag faktiskt minns- jag minns inte vilket år det var- var när jag insåg tre dagar efter jag faktiskt hade fyllt år att alla hade glömt bort det. Det inkluderade ju även mig. Jag tror att vi hade lösa kor på landsvägen just den dagen..viket givetvis är viktigare än tårta.



//Ciao!

Av Light and Dark - 17 december 2010 09:00

Jag ska erkänna en sak för er..jag minns dåliga saker bättre än dom bra. Hur ska jag kunna ha ETT favoritminne? Omöjligt.


Fast jag antar att jag ska försöka hitta ett bra minne.



För ganska precis sex år sedan så spenderade jag mycket tid i bildsalen, inte för att jag målade- men det gjorde Ms N. Hon höll på med en stor canvastavla där hon hade skissat upp en mörhårig hängd kvinna. Jag minns hur hon gick fram till tavlan, bara för att ta ett steg tillbaka. Hon ville börja måla den..men hon vågade inte, hon var så orolig att skissen var oproportionelig. Jag satt på en stol brevid henne så ofta jag kunde- jag kom försent till lektionerna rätt ofta.


Det är ett av mina favoritminnen.


//Ciao!

Av Light and Dark - 16 december 2010 10:25

Det var under den tiden som jag själv brukar minnas som " mina desperata försök att vara normal." Det gick inte så bra, så nu är jag mig själv istället. 


Hursomhelst så skulle vi prata om min första kyss. Jag hade förtängt att jag faktiskt kysste Mr S. (Inte för att det är något fel på honom..tvärtom om jag fick höra att någon älskade honom som han faktiskt förtjänar så skulle jag bli så lycklig.) Det var ett pinsamt ögonblick i skolan- inför halva skolan- och efter det så insåg jag att den biten inte var något för mig.


Min första och förmodligen sista kyss. Kanske. Jag kan inte veta säkert..men om inte sker något väldigt oväntat så..aja, jag kan inte säga att jag ens bryr mig.


//Ciao!

Av Light and Dark - 15 december 2010 22:29

Mina drömmar...Jag har haft många, men för snart sex år sedan- åh herregud vad länge sedan det börjar bli- så slutade jag att planera. Jag ser världen för vad den är nu.


Fast jag ta dom ytliga..som mitt special designade hus med jättebiblioteket. Sen hoppas jag givetvis på att jag ska få vara lycklig på mitt sätt.



//Ciao!

Av Light and Dark - 14 december 2010 19:18

Är det bara jag som inser att det ska vara ett frågetecken i rubriken? Men jag orkar inte fixa det..så jag vill bara nämna det.



Min röda peakhoodie

Mina baggyjeans

Mitt jadegröna linne.


//Ciao!

Av Light and Dark - 13 december 2010 22:03

Har även jag börjat att julstöka..alla julkappar är handlade och jag började fundera på vad julbordet ska innehålla.


Annars så har jag väl inte gjort något annat än att jobba och läst den här veckan.



Jag vet jag är så tråkig att läsa om.



//Ciao! 

Av Light and Dark - 12 december 2010 13:09

Jag önskar att jag kunde skriva massa spännade saker här, men nej jag är tråkig.


Just nu har jag bara plånboken, nycklarna, mina handskar, en tandborste och läppstiftet i handväskan.




//Ciao! 

Av Light and Dark - 11 december 2010 11:11

Jag har då två bröder och en syster. Mina bröder och jag har knappt någon kontakt alls, vi ses kanske två gånger om året. Dom har helt enkelt egna liv och jag har mitt.


Min syster och jag..Vi är väldigt olika. Vi kommer överens ganska bra, men hon är mer känslosam än vad jag är, så vi bråkar rätt ofta. Eller ja, det är mer att vi har olika åsikter.



//Ciao!



Skapa flashcards