Alla inlägg under december 2010

Av Light and Dark - 3 december 2010 17:00

Var till stan idag. Köpte nya vinterskor..så nu slipper tårna frysa sönder. Det är igentligen allt jag har gjort. Sen att jag inte har en vettig tanke nu..det är en helt annan sak- det beror nog främst på kaffebrist. Så nu ska jag dricka kaffe och sluta vara en zombie.





//Ciao!

Av Light and Dark - 3 december 2010 07:00

Mina föräldrar.


Vi kan väl säga att vi förstår varandra bättre nu när jag är vuxen, men nej jag har igentligen inget att säga om dom här.



//Ciao!

Av Light and Dark - 2 december 2010 17:53

Jag såg Made of honor idag (brudens bäste man på svenska) . Ännu en romantisk komedi och precis som alla sådana filmer så var den här väldigt förutsägbar. MEN jag insåg att jag såg mitt drömförhållande. Ooohhh chockerande va? Givetvis förstördes det ungefär en kvart in i filmen, men man kan väl inte få allt.




//Ciao!

Av Light and Dark - 2 december 2010 07:00

Ja..den här var ännu svårare.  Jag är en aromantisk asexuell människa, så jag faller inte för männsikor. Så jag brukar säga att jag aldrig har varit kär.


Men jag skulle kunna berätta om mina försök att vara "normal". Jag lyckades övertyga mig själv om att jag var kär i en kille på högstadiet- jag inser nu att det enda jag verkligen kände var vänskap- så jag försökte att vara en flickvän. Det slutade med att jag kysste honom och..sen gjorde vi slut.



Annars så skulle vi ju kunna nämna Ms N. Men jag ver inte kär i henne.


//Ciao!

Av Light and Dark - 1 december 2010 18:02

Min syster har några dagar nu försökt få mig på en date med någon hon känner. Som tur är så var killen inte helt med på idén heller, så jag hoppas att hon slutar tjata snart. Hon vet att jag inte är intresserad, men ändå så ska hon hitta någon som är "perfekt" för mig. Verkar mitt liv vara så tomt?



Jag letar inte efter en partner, jag har inget behov av någon. Så länge jag har vänner så är mitt liv perfekt. Snart kommer jag att skriva asexuell på alla mina tröjor..så att alla kommer ihåg.



//Ciao!

Av Light and Dark - 1 december 2010 06:45

Det här blir lite svårt då jag vill behålla en skugga av anonymitet i bloggen.


Jag är en tjej som inte mår så bra alla gånger, men jag jobbar hårt med att må bättre. Ja vad ska jag igentligen skriva? Jo jag kanske ska nämna att jag är asexuell också..för det avspeglar sig i mitt liv ibland.



Ja det får räcka!



//Ciao!

Ovido - Quiz & Flashcards