Direktlänk till inlägg 19 januari 2011

tankar

Av Light and Dark - 19 januari 2011 18:41

Jag sitter här ensam och funderar vad jag ska göra med resten av mitt liv. Jag vet inte vad jag ska göra..det skrämmer mig. Mer än något annat. Nu behöver jag hitta något som får mig att börja i en annan riktning, för den jag hade har jag gett upp.Ibland ser jag en framtid som jag helst inte skulle vilja uppleva. Den slutar med att jag hoppar mot en säker död. Det skrämmer mig inte- och jag vet att det  borde skrämma mig. Välkommen tillbaka ångest, jag har faktiskt saknat dig lite.
//Ciao!

 
ANNONS
 
Erika

Erika

23 januari 2011 16:17

Den är SJUKT bra! :) Tusen tack för lånet :P
Allt är bra med oss! Hoppas det är detsamma med dig!
Vill träffa dig snart... Saknar dig!

http://annfridaerika.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Light and Dark - 6 maj 2012 21:12

Vissa kvällar så fastnar jag i mitt egna tankar. Jag tar mig helt enkelt inte ut, ikväll är en sådan kväll. Det är sådana kvällar som jag ibland blir en fara för mig själv.   Jag vet helt enkelt inte vad jag vill. Eller är det så att jag inte en...

Av Light and Dark - 15 april 2012 21:24

Jag vill inte låta meldodramatisk- eller jo, det vill jag-men jag vill dö. Jag hostar nu och inser att jag håller på att få feber. Livet suger.   Okej.   Det finns en röst inombords som säger åt mig att sluta vara löjlig. För det är sant, jag...

Av Light and Dark - 10 april 2012 16:31

Jag försöker verkligen vänja mig själv med att jag är blond igen. Det går inte så bra, jag är närmare att raka av mig håret och kalla mig själv Ed än vad jag har varit på väldigt länge. Och med väldigt länge så menar jag kanske..två veckor?   Ann...

Av Light and Dark - 28 mars 2012 22:23

Jag vet att detta kommer vara ett sånt där väldigt löjligt blogginlägg- men jag tänker skriva det ändå.   Mr G. jag tror allvarligt talat att om vi bodde närmare varandra att jag skulle börja ifrågasätta mina känslor gentemot dig.  Det skrämmer m...

Av Light and Dark - 26 mars 2012 14:47

För några dagar sen så såg jag delar av gladiatorerna. Det skrämde mig att jag först insåg att jag inte personligen gillar tjejer som är så muskulösa. I nästa ögonblick så tänker jag på att jag borde träna mer, för jag börjar se ut som en potatis. Mi...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se