Direktlänk till inlägg 23 januari 2011

Gamla drömmar

Av Light and Dark - 23 januari 2011 15:58

Ibland när jag funderar på vad jag mitt nästa steg ska bli så minns jag dom drömmarna jag hade när jag var yngre. Jag tror nämligen det är där jag måste börja för just nu känns ingenting i mitt liv särskilt viktigt.

 

Så för att gå framåt så ser vi tillbaka. Så vad ville jag bli? Jo, precis som så många andra tjejer så ville jag bli Vetrinär. Fast jag gav upp den drömmen redan innan högstadiet..jag sög på matte helt enkelt. Sen efter det så ville jag bli Arkeolog. Det vet jag inte ens om jag sa till någon, men det var en liten dröm. Sen har jag velat bli Djurskötare, Psykolog, Lärare, Biolog, Polis och Obducent.


Jag har haft lite olika intressen únder åren och nu ska jag fundera på varför jag gav upp mina drömmar.//Ciao! 

 

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Light and Dark - 6 maj 2012 21:12

Vissa kvällar så fastnar jag i mitt egna tankar. Jag tar mig helt enkelt inte ut, ikväll är en sådan kväll. Det är sådana kvällar som jag ibland blir en fara för mig själv.   Jag vet helt enkelt inte vad jag vill. Eller är det så att jag inte en...

Av Light and Dark - 15 april 2012 21:24

Jag vill inte låta meldodramatisk- eller jo, det vill jag-men jag vill dö. Jag hostar nu och inser att jag håller på att få feber. Livet suger.   Okej.   Det finns en röst inombords som säger åt mig att sluta vara löjlig. För det är sant, jag...

Av Light and Dark - 10 april 2012 16:31

Jag försöker verkligen vänja mig själv med att jag är blond igen. Det går inte så bra, jag är närmare att raka av mig håret och kalla mig själv Ed än vad jag har varit på väldigt länge. Och med väldigt länge så menar jag kanske..två veckor?   Ann...

Av Light and Dark - 28 mars 2012 22:23

Jag vet att detta kommer vara ett sånt där väldigt löjligt blogginlägg- men jag tänker skriva det ändå.   Mr G. jag tror allvarligt talat att om vi bodde närmare varandra att jag skulle börja ifrågasätta mina känslor gentemot dig.  Det skrämmer m...

Av Light and Dark - 26 mars 2012 14:47

För några dagar sen så såg jag delar av gladiatorerna. Det skrämde mig att jag först insåg att jag inte personligen gillar tjejer som är så muskulösa. I nästa ögonblick så tänker jag på att jag borde träna mer, för jag börjar se ut som en potatis. Mi...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se