Direktlänk till inlägg 27 januari 2011

Ensamhet

Av Light and Dark - 27 januari 2011 21:25

Det finns vissa människor i min närhet som alltid tycker synd om mig, även fast jag har sagt till dom att jag trivs med mitt liv. Ja, jag är singel. Nej, det är inte hemskt.

Fast ibland när jag tänker på min egen framtid så..oroar jag mig lite. Inom en ganska snar framtid så kommer dom flesta av mina bekanta att skaffa sig egna familjer. Barn, villa, bil och hund- hela köret.

När det ögonblicket sker så kommer jag på sätt och vis inte att höra ihop med dom på samma sätt längre.


Jag har aldrig velat ha barn. Jag kommer förmodligen att vara singel resten av mitt liv. Det är fakta. Det i sig spelar ingen roll för mig, men någonstans inser jag att mitt liv kommer att förändras oavsett om jag vill det eller inte. Det skrämmer mig.//Ciao!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Light and Dark - 6 maj 2012 21:12

Vissa kvällar så fastnar jag i mitt egna tankar. Jag tar mig helt enkelt inte ut, ikväll är en sådan kväll. Det är sådana kvällar som jag ibland blir en fara för mig själv.   Jag vet helt enkelt inte vad jag vill. Eller är det så att jag inte en...

Av Light and Dark - 15 april 2012 21:24

Jag vill inte låta meldodramatisk- eller jo, det vill jag-men jag vill dö. Jag hostar nu och inser att jag håller på att få feber. Livet suger.   Okej.   Det finns en röst inombords som säger åt mig att sluta vara löjlig. För det är sant, jag...

Av Light and Dark - 10 april 2012 16:31

Jag försöker verkligen vänja mig själv med att jag är blond igen. Det går inte så bra, jag är närmare att raka av mig håret och kalla mig själv Ed än vad jag har varit på väldigt länge. Och med väldigt länge så menar jag kanske..två veckor?   Ann...

Av Light and Dark - 28 mars 2012 22:23

Jag vet att detta kommer vara ett sånt där väldigt löjligt blogginlägg- men jag tänker skriva det ändå.   Mr G. jag tror allvarligt talat att om vi bodde närmare varandra att jag skulle börja ifrågasätta mina känslor gentemot dig.  Det skrämmer m...

Av Light and Dark - 26 mars 2012 14:47

För några dagar sen så såg jag delar av gladiatorerna. Det skrämde mig att jag först insåg att jag inte personligen gillar tjejer som är så muskulösa. I nästa ögonblick så tänker jag på att jag borde träna mer, för jag börjar se ut som en potatis. Mi...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se