Direktlänk till inlägg 23 maj 2011

Rant

Av Light and Dark - 23 maj 2011 13:29

Efter ytterligare en nästan sömnlös natt så sitter jag nu och lyssnar på The 69 eyes. Inte för att jag är trött. Jag är bara uttråkad, vilket för mig till nästa ämne. Om typ en halvtimma så drar jag till staden, ska bli roligt att titta på folk..och hålla lappsjukan borta.


Såg appropå ingenting att någon hade räknat ut att en stor hund är sämre för miljön än en stadsjeep. Jag köper det inte. För det första så är det fortfarande kolet som man plockar upp från och släpper löst som är den stora faran (läs: oljan)

För det andra, skogsskövlingen. Visst hundmaten kommer säkerligen från djur som har betat på avskövlad regnskogsmark, men jag tvivlar på att man inte försöker sälja dom som biff först. För helt ärligt- det är ju inte dom bästa bitarna som det görs hundmat av.


//Ciao!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Light and Dark - 6 maj 2012 21:12

Vissa kvällar så fastnar jag i mitt egna tankar. Jag tar mig helt enkelt inte ut, ikväll är en sådan kväll. Det är sådana kvällar som jag ibland blir en fara för mig själv.   Jag vet helt enkelt inte vad jag vill. Eller är det så att jag inte en...

Av Light and Dark - 15 april 2012 21:24

Jag vill inte låta meldodramatisk- eller jo, det vill jag-men jag vill dö. Jag hostar nu och inser att jag håller på att få feber. Livet suger.   Okej.   Det finns en röst inombords som säger åt mig att sluta vara löjlig. För det är sant, jag...

Av Light and Dark - 10 april 2012 16:31

Jag försöker verkligen vänja mig själv med att jag är blond igen. Det går inte så bra, jag är närmare att raka av mig håret och kalla mig själv Ed än vad jag har varit på väldigt länge. Och med väldigt länge så menar jag kanske..två veckor?   Ann...

Av Light and Dark - 28 mars 2012 22:23

Jag vet att detta kommer vara ett sånt där väldigt löjligt blogginlägg- men jag tänker skriva det ändå.   Mr G. jag tror allvarligt talat att om vi bodde närmare varandra att jag skulle börja ifrågasätta mina känslor gentemot dig.  Det skrämmer m...

Av Light and Dark - 26 mars 2012 14:47

För några dagar sen så såg jag delar av gladiatorerna. Det skrämde mig att jag först insåg att jag inte personligen gillar tjejer som är så muskulösa. I nästa ögonblick så tänker jag på att jag borde träna mer, för jag börjar se ut som en potatis. Mi...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se