Direktlänk till inlägg 11 juni 2011

Dom senaste dagarna..

Av Light and Dark - 11 juni 2011 21:26

Har jag haft rätt mycket att göra. Trots att jag har velat krypa ner i frysen och sova/leva där. För i Onsdags så kom en vän till familjen och dumpade en kalv i min vård. Jag måste erkänna att jag var lite ringrostig.


Sen så har jag ju spelat "svälta räv" nu ett tag, men igår så förlorade jag en till tupp- den som chefade över hönsen, så nu har jag bara en kvar. Så nåde mig om jag förlorar honom också. Sen sent igår kväll så kom samma vän till familjen och dumpade en kalv till. Så nu har jag två monster att sköta om.


På tal om absolut inget relaterat så träffade jag Mr S idag. Och hans barn. Det var läge sen vi sågs. Det känns som ett annat liv.


//Ciao!

 
ANNONS
 
Erika

Erika

14 juni 2011 13:39

Som jag har väntat på att se om du lever :P

KRAM!

http://mydogsmypassion.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Light and Dark - 6 maj 2012 21:12

Vissa kvällar så fastnar jag i mitt egna tankar. Jag tar mig helt enkelt inte ut, ikväll är en sådan kväll. Det är sådana kvällar som jag ibland blir en fara för mig själv.   Jag vet helt enkelt inte vad jag vill. Eller är det så att jag inte en...

Av Light and Dark - 15 april 2012 21:24

Jag vill inte låta meldodramatisk- eller jo, det vill jag-men jag vill dö. Jag hostar nu och inser att jag håller på att få feber. Livet suger.   Okej.   Det finns en röst inombords som säger åt mig att sluta vara löjlig. För det är sant, jag...

Av Light and Dark - 10 april 2012 16:31

Jag försöker verkligen vänja mig själv med att jag är blond igen. Det går inte så bra, jag är närmare att raka av mig håret och kalla mig själv Ed än vad jag har varit på väldigt länge. Och med väldigt länge så menar jag kanske..två veckor?   Ann...

Av Light and Dark - 28 mars 2012 22:23

Jag vet att detta kommer vara ett sånt där väldigt löjligt blogginlägg- men jag tänker skriva det ändå.   Mr G. jag tror allvarligt talat att om vi bodde närmare varandra att jag skulle börja ifrågasätta mina känslor gentemot dig.  Det skrämmer m...

Av Light and Dark - 26 mars 2012 14:47

För några dagar sen så såg jag delar av gladiatorerna. Det skrämde mig att jag först insåg att jag inte personligen gillar tjejer som är så muskulösa. I nästa ögonblick så tänker jag på att jag borde träna mer, för jag börjar se ut som en potatis. Mi...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se