Direktlänk till inlägg 16 augusti 2011

Att vara...

Av Light and Dark - 16 augusti 2011 15:58

Så nu är det lite drygt ett år sedan jag började att ta tillbaka... ...mig. Det har varit något som har varit väldigt intressant. Nej, men det kom till en punkt när jag var tvungen att göra något. Det är skönt när jag ser ut som jag igen. Jag slutade ju att klä mig som mig för att jag mådde dåligt och inte ville ha uppmärksamhet.  Sen tror jag inte ens att jag behöver nämna att jag mår bättre nu, för det känns så självklart. För det är jobbigt att hålla på att klä sig i kläder som man igentligen inte trivs i bara för att smälta in.


Så hur känner jag mig nu? Som mig själv. Jag ser mig i spegeln och gillar det jag ser. Så jag kan hantera kommentarer från personer som inte gillar hur jag klär mig. Jag tror att jag äntligen har hittat tillbaka till den jag en gång var- lite visare- men jag är långt ifrån död.


//Ciao!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Light and Dark - 6 maj 2012 21:12

Vissa kvällar så fastnar jag i mitt egna tankar. Jag tar mig helt enkelt inte ut, ikväll är en sådan kväll. Det är sådana kvällar som jag ibland blir en fara för mig själv.   Jag vet helt enkelt inte vad jag vill. Eller är det så att jag inte en...

Av Light and Dark - 15 april 2012 21:24

Jag vill inte låta meldodramatisk- eller jo, det vill jag-men jag vill dö. Jag hostar nu och inser att jag håller på att få feber. Livet suger.   Okej.   Det finns en röst inombords som säger åt mig att sluta vara löjlig. För det är sant, jag...

Av Light and Dark - 10 april 2012 16:31

Jag försöker verkligen vänja mig själv med att jag är blond igen. Det går inte så bra, jag är närmare att raka av mig håret och kalla mig själv Ed än vad jag har varit på väldigt länge. Och med väldigt länge så menar jag kanske..två veckor?   Ann...

Av Light and Dark - 28 mars 2012 22:23

Jag vet att detta kommer vara ett sånt där väldigt löjligt blogginlägg- men jag tänker skriva det ändå.   Mr G. jag tror allvarligt talat att om vi bodde närmare varandra att jag skulle börja ifrågasätta mina känslor gentemot dig.  Det skrämmer m...

Av Light and Dark - 26 mars 2012 14:47

För några dagar sen så såg jag delar av gladiatorerna. Det skrämde mig att jag först insåg att jag inte personligen gillar tjejer som är så muskulösa. I nästa ögonblick så tänker jag på att jag borde träna mer, för jag börjar se ut som en potatis. Mi...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se