Direktlänk till inlägg 14 september 2011

The hardest part of ending is starting again...

Av Light and Dark - 14 september 2011 20:23

Så jag har fyllt år. Jag är ett år äldre nu. Det skrämmer mig lite, för det känns inte som att det var så länge sedan. Eller jo, det gör det. Fast det gör det bara mer patetiskt att jag fortfarande sitter här- utan planer. Någon borde komma och sparka mig i röven för att jag inte gör något med mitt liv.  För helt ärligt, ett steg i vilken riktning som helst skulle vara en förbättring.


Så varför gör jag ingenting? När försvann mina drömmar? VAR är mitt mod? Var är tjejen som visste att hon kunde göra vad som helst, bara hon försökte?


Jag vet inte- men om ni hittar henne- säg att jag fortfarande letar.


//Ciao!


* och ja, jag vet att rubriken kommer från linkin parks "Waiting for the end"

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Light and Dark - 6 maj 2012 21:12

Vissa kvällar så fastnar jag i mitt egna tankar. Jag tar mig helt enkelt inte ut, ikväll är en sådan kväll. Det är sådana kvällar som jag ibland blir en fara för mig själv.   Jag vet helt enkelt inte vad jag vill. Eller är det så att jag inte en...

Av Light and Dark - 15 april 2012 21:24

Jag vill inte låta meldodramatisk- eller jo, det vill jag-men jag vill dö. Jag hostar nu och inser att jag håller på att få feber. Livet suger.   Okej.   Det finns en röst inombords som säger åt mig att sluta vara löjlig. För det är sant, jag...

Av Light and Dark - 10 april 2012 16:31

Jag försöker verkligen vänja mig själv med att jag är blond igen. Det går inte så bra, jag är närmare att raka av mig håret och kalla mig själv Ed än vad jag har varit på väldigt länge. Och med väldigt länge så menar jag kanske..två veckor?   Ann...

Av Light and Dark - 28 mars 2012 22:23

Jag vet att detta kommer vara ett sånt där väldigt löjligt blogginlägg- men jag tänker skriva det ändå.   Mr G. jag tror allvarligt talat att om vi bodde närmare varandra att jag skulle börja ifrågasätta mina känslor gentemot dig.  Det skrämmer m...

Av Light and Dark - 26 mars 2012 14:47

För några dagar sen så såg jag delar av gladiatorerna. Det skrämde mig att jag först insåg att jag inte personligen gillar tjejer som är så muskulösa. I nästa ögonblick så tänker jag på att jag borde träna mer, för jag börjar se ut som en potatis. Mi...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se