Direktlänk till inlägg 14 oktober 2011

Balans

Av Light and Dark - 14 oktober 2011 10:38

Om ungefär två veckor så har jag varit vegetarian i sex år. Fast jag tror att en förändring bör vara på sin plats, jag har fuskat nu med kosten nästan hela sommaren och mår sämre än någonsin. Så jag funderar på att faktiskt börja äta kött. Inte för att jag längtar efter det, men för att jag inte har fått i mig tillräckligt med järn. 


Jag är trött jämt nu förtiden, har yrsel och ingen kondition. Klassiska tecken på järnbrist. Så förhoppningsvis så kommer jag att må bättre om några månader.

Inte för att dom kommande veckorna kommer att vara roliga, jag har ätit kött ett par gånger under dom här åren och mått fruktansvärt dåligt. Kroppen är helt klart tveksam inför kött.


Tro nu inte att jag kommer att börja äta en massa kött, för det har jag aldrig gjort och kommer nog aldrig att göra.


//Ciao!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Light and Dark - 6 maj 2012 21:12

Vissa kvällar så fastnar jag i mitt egna tankar. Jag tar mig helt enkelt inte ut, ikväll är en sådan kväll. Det är sådana kvällar som jag ibland blir en fara för mig själv.   Jag vet helt enkelt inte vad jag vill. Eller är det så att jag inte en...

Av Light and Dark - 15 april 2012 21:24

Jag vill inte låta meldodramatisk- eller jo, det vill jag-men jag vill dö. Jag hostar nu och inser att jag håller på att få feber. Livet suger.   Okej.   Det finns en röst inombords som säger åt mig att sluta vara löjlig. För det är sant, jag...

Av Light and Dark - 10 april 2012 16:31

Jag försöker verkligen vänja mig själv med att jag är blond igen. Det går inte så bra, jag är närmare att raka av mig håret och kalla mig själv Ed än vad jag har varit på väldigt länge. Och med väldigt länge så menar jag kanske..två veckor?   Ann...

Av Light and Dark - 28 mars 2012 22:23

Jag vet att detta kommer vara ett sånt där väldigt löjligt blogginlägg- men jag tänker skriva det ändå.   Mr G. jag tror allvarligt talat att om vi bodde närmare varandra att jag skulle börja ifrågasätta mina känslor gentemot dig.  Det skrämmer m...

Av Light and Dark - 26 mars 2012 14:47

För några dagar sen så såg jag delar av gladiatorerna. Det skrämde mig att jag först insåg att jag inte personligen gillar tjejer som är så muskulösa. I nästa ögonblick så tänker jag på att jag borde träna mer, för jag börjar se ut som en potatis. Mi...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se