Direktlänk till inlägg 10 april 2012

Alltså

Av Light and Dark - 10 april 2012 16:31

Jag försöker verkligen vänja mig själv med att jag är blond igen. Det går inte så bra, jag är närmare att raka av mig håret och kalla mig själv Ed än vad jag har varit på väldigt länge. Och med väldigt länge så menar jag kanske..två veckor?


Annars så går livet vidare, jag skissar och skriver. Inte för att jag är speciellt bra på det, men det är roligt. Sen gör det att jag tänker mindre, vilket alltid är nyttigt.

Fast jag borde tänka på utbildning..min framtid och liknande. Men helt ärligt? Jag bryr mig inte.//Ciao! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Light and Dark - 6 maj 2012 21:12

Vissa kvällar så fastnar jag i mitt egna tankar. Jag tar mig helt enkelt inte ut, ikväll är en sådan kväll. Det är sådana kvällar som jag ibland blir en fara för mig själv.   Jag vet helt enkelt inte vad jag vill. Eller är det så att jag inte en...

Av Light and Dark - 15 april 2012 21:24

Jag vill inte låta meldodramatisk- eller jo, det vill jag-men jag vill dö. Jag hostar nu och inser att jag håller på att få feber. Livet suger.   Okej.   Det finns en röst inombords som säger åt mig att sluta vara löjlig. För det är sant, jag...

Av Light and Dark - 28 mars 2012 22:23

Jag vet att detta kommer vara ett sånt där väldigt löjligt blogginlägg- men jag tänker skriva det ändå.   Mr G. jag tror allvarligt talat att om vi bodde närmare varandra att jag skulle börja ifrågasätta mina känslor gentemot dig.  Det skrämmer m...

Av Light and Dark - 26 mars 2012 14:47

För några dagar sen så såg jag delar av gladiatorerna. Det skrämde mig att jag först insåg att jag inte personligen gillar tjejer som är så muskulösa. I nästa ögonblick så tänker jag på att jag borde träna mer, för jag börjar se ut som en potatis. Mi...

Av Light and Dark - 20 mars 2012 19:39

De senaste dagarna har jag insett att jag är less på allt. Det finns inget jag är nöjd med. Mitt liv har gått ifrån att vara fullt av skarpt ljus och mörka skuggor..till en tråkig grå nyans. Jag vet att jag har gått igenom liknade faser förut, den se...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se