Senaste inläggen

Av Light and Dark - 15 december 2010 22:29

Mina drömmar...Jag har haft många, men för snart sex år sedan- åh herregud vad länge sedan det börjar bli- så slutade jag att planera. Jag ser världen för vad den är nu.


Fast jag ta dom ytliga..som mitt special designade hus med jättebiblioteket. Sen hoppas jag givetvis på att jag ska få vara lycklig på mitt sätt.//Ciao!

ANNONS
Av Light and Dark - 14 december 2010 19:18

Är det bara jag som inser att det ska vara ett frågetecken i rubriken? Men jag orkar inte fixa det..så jag vill bara nämna det.Min röda peakhoodie

Mina baggyjeans

Mitt jadegröna linne.


//Ciao!

ANNONS
Av Light and Dark - 13 december 2010 22:03

Har även jag börjat att julstöka..alla julkappar är handlade och jag började fundera på vad julbordet ska innehålla.


Annars så har jag väl inte gjort något annat än att jobba och läst den här veckan.Jag vet jag är så tråkig att läsa om.//Ciao! 

Av Light and Dark - 12 december 2010 13:09

Jag önskar att jag kunde skriva massa spännade saker här, men nej jag är tråkig.


Just nu har jag bara plånboken, nycklarna, mina handskar, en tandborste och läppstiftet i handväskan.
//Ciao! 

Av Light and Dark - 11 december 2010 11:11

Jag har då två bröder och en syster. Mina bröder och jag har knappt någon kontakt alls, vi ses kanske två gånger om året. Dom har helt enkelt egna liv och jag har mitt.


Min syster och jag..Vi är väldigt olika. Vi kommer överens ganska bra, men hon är mer känslosam än vad jag är, så vi bråkar rätt ofta. Eller ja, det är mer att vi har olika åsikter.//Ciao!Av Light and Dark - 10 december 2010 21:27

Jag har ordnat alla julklappar idag. Så nu kan jag sova lugnt. Inte för att jag inte skulle göra det i alla fall.Nej, nu ska jag göra annat tills jag är trött nog att sova. Vilket kommer vara cirka om tio minuter, så det är väl i stort sett bäst att sminka av mig.


//Ciao!

Av Light and Dark - 10 december 2010 16:58

Min svarta tröja.

Mina svarta jeans.

Mina svarta MC-stövlar.

Min svarta täckjacka.Ni får inga bilder..orka liksom//Ciao!

Av Light and Dark - 9 december 2010 10:18

Jag tror inte på någon gud, det har jag aldrig gjort. Jag tror på vetenskapen och logiken. Så nej jag tror inte på ett liv efter döden, jag tror att allt tar slut och jag finner tröst i det. Jag vägrar tro att det här är något sorts test.Jag har väldigt starka åsikter i det här ämnet, men jag brukar väldigt sällan yppa dom.
//Ciao!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se