Senaste inläggen

Av Light and Dark - 8 december 2010 08:27

Jag har funderat länge nu på vad jag ska skriva..men jag vet verkligen inte. Hur ska jag kunna välja ett ögonblick över alla andra? Jag har ett väldigt bra minne, så jag minns så mycket- både bra och dåliga saker. Så just nu funderar jag på..vill ni höra om dett bra ögonblick, eller ett dåligt?Jag minns en skolavslutning i..sjuan tror jag att det var. Det var så trångt i kyrkan att vi inte fick sitta ner, så jag och Ms N stog vid ett fönster och viskade hela avslutningen. Vi gissade vad rektorn skulle prata om och vi misstog oss båda när han började prata om skogstroll. Det var ganska oväntat. Ett annat ögonblick..är när jag bröt ihop. När jag knäcktes och mina lärare på gymnasiet fick höra vad som hade hänt. Hur jag tio minuter senare satt i en bil och hade fått en akut tid hos BUP, jag spenderade 45 minuter gråtandes och jag själv trodde att det mest berodde på att jag inte hade ätit på flera timmar. Jag har senare förstått att dom trodde att jag var väldigt nära att begå självmord, jag själv såg det aldrig så. Jag visste att jag hade mått sämre förut..och jag kunde inte förstå varför dom fokuserade på mig när det fanns så många som faktiskt behöver hjälp.   


Så nu fick ni två ögonblick, så får ni själv välja vilket ni vill läsa.//Ciao!
ANNONS
Av Light and Dark - 7 december 2010 11:45

Ja på den här kan jag skriva ganska långt. Jag har ganska få vänner, men det är inget jag igentligen tänker på..det har blivit en naturlig ursållning sen jag slutade gymnasiet.


Min bästa vän var Ms N- utan tvekan. Hon förstog mig på ett sätt som väldigt få någonsin har gjort. Det kändes som vi hade varit vänner så länge jag kunde minnas..men det var bara tre och ett halft år som vi faktiskt fick.Av mina nu levande vänner så måste jag väl säga att  Ms P är min bästa vän. Hon är alltid där för mig..och hon står ut med mig även fast jag kan vara konstig. Hon förstår också mitt stora behov av ensamhet. Så ja hon är min bästa vän.//Ciao!

ANNONS
Av Light and Dark - 6 december 2010 20:08

Har varit ganska produktiv. vaknade givetvis 05.25, och drack mitt morgonkaffe. Sen var det ett arbetspass i lagår´n som gällde. Sen under dagen så har jag diskat, städat, tvättat. Så nu jäklar börjar det bli jul även hos mig. Sen var jag en snabb sväng och handlade safrran och glögg, så nu vet jag vad jag ska ta mig för i morgon också. Men nu ska jag vara lat och titta på tv.
//Ciao!

Av Light and Dark - 5 december 2010 10:15

Ja vad är kärlek?


Jag älskar många människor..mina vänner, min familj. Men den kärlek som människor beskriver när dom har hittat en partner- jag kan helt ärligt säga att jag inte förstår den. Jag har aldrig upplevt den. Det låter säkert sorgligt för vissa, men jag saknar den inte.//Ciao!

Av Light and Dark - 4 december 2010 20:15


Mackor med ägg till frukost.

Ris och kyckling i curry till middag.


Massor med choklad. Biscotti och kaffe. Massa kaffe.//Ciao!

Av Light and Dark - 3 december 2010 17:00

Var till stan idag. Köpte nya vinterskor..så nu slipper tårna frysa sönder. Det är igentligen allt jag har gjort. Sen att jag inte har en vettig tanke nu..det är en helt annan sak- det beror nog främst på kaffebrist. Så nu ska jag dricka kaffe och sluta vara en zombie.

//Ciao!

Av Light and Dark - 3 december 2010 07:00

Mina föräldrar.


Vi kan väl säga att vi förstår varandra bättre nu när jag är vuxen, men nej jag har igentligen inget att säga om dom här.//Ciao!

Av Light and Dark - 2 december 2010 17:53

Jag såg Made of honor idag (brudens bäste man på svenska) . Ännu en romantisk komedi och precis som alla sådana filmer så var den här väldigt förutsägbar. MEN jag insåg att jag såg mitt drömförhållande. Ooohhh chockerande va? Givetvis förstördes det ungefär en kvart in i filmen, men man kan väl inte få allt.
//Ciao!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se