Senaste inläggen

Av Light and Dark - 23 april 2011 21:05

Så jag har varit borta ett tag. Helt ärligt så har jag inte haft någt att skriva om, men det är bra.

 

Var till staden i torsdags och jag hamnade mitt bland systers kompisar, det var skumt. Hursomhelst så ville syster att jag skulle träffa en kille som hon känner. Hon tror att vi skulle passa bra tillsammans - vilket för mig till frågan; känner min syster mig? När hon sen sa att jag inbillade mig att jag var asexuell...jag blev helt enkelt less.

 

Annars så har det varit en bra påsk, trots att jag har spenderat tid tillsammans med småbarn./ /Ciao!

ANNONS
Av Light and Dark - 16 mars 2011 13:36

Jag kommer att lägga ner denna blogg. Tror jag. Jag har inte känt för att skriva på länge. Så det känns ganska meningslöst att ha den kvar.// Ciao!

ANNONS
Av Light and Dark - 11 mars 2011 21:49

Så här sitter jag med nyfärgat hår. Jag vet inte ens om det är lyckat, för det har varit svårt att få någon att kolla det. Jag trodde dessutom att det skulle bli mörkare..men det kanske är det imorgon. Eller ja, om jag får se det i solljuset. Men helt ärligt..jag tycker att vissa stråk ser blonda ut.
//Ciao!

Av Light and Dark - 9 mars 2011 15:47

Så idag har jag bestämt mig. Jag färgar håret lila. Trots att det känns som att det beror på helt fel orsaker, men nu när ännu en människa som jag känner ska få barn så känner jag mig gammal. Så jag tänker göra ett liitet uppror.
//Ciao! 

Av Light and Dark - 3 mars 2011 16:42

Så jag har funderat på en sak dom senaste veckorna. Om jag hade kunnat välja vilket kön jag skulle ha haft när jag föddes, så tror jag faktiskt att jag skulle ha valt att bli kille. Nej, inte för att jag tror att mitt liv skulle ha varit enklare. Helt ärligt så har jag aldrig sett mig själv som en tjej. Ser jag då mig själv som en kille? Det vet jag inte, på sätt och vis kanske. Inte helt och hållet, men det finns en anledning till att jag har ett alter ego som heter Edward.


Jag vet att jag är virrig. Fast det har jag alltid varit.


//Ciao!

Av Light and Dark - 2 mars 2011 12:06

Jag önskar att jag skulle ha massa roligt och spännade att skriva om..men nej. Jag ska i alla fall åka och klippa mig imorgon. Som vanligt så vet jag inte hur jag kommer se ut imorgon kväll. Visst jag har ett rätt fint långt hår, men jag gillade att ha kortare hår också.


Det börjar verkligen bli dags att göra något annat. Jag kan det här nu- jag börjar kanske att få tillbaka motivationen att börja plugga. Jag har kommit långt, det inser man om man går tillbaka till mina första inlägg. Jag kan faktiskt se mig själv i spegeln nu. Jag ser inte bara smärta och mörker längre. Jag gör så många saker som jag trodde var omöjliga. Jag trodde aldrig att jag skulle kunna må så här bra igen.
//Ciao!

Av Light and Dark - 25 februari 2011 09:45

Var till staden igår. Ska dit idag igen. Så nu lär jag inte drabbas av lappsjuka i första taget. Beställde klippning när jag var iväg igår. Precis som vanligt så funderar jag på om jag ska ta och göra något drastiskt. Klippa av allt och få ett riktigt fint kort hår istället för dom tre kilo hår jag har nu.


Nej, nu är det dags för frukost. Inte för att jag är hungrig.//Ciao! 

Moj

Av Light and Dark - 18 februari 2011 10:39

Det var en väldigt trevlig dag igår. Hur kan en människa som bor så långt borta vara så lik mig på så många sätt? Jag vet inte. Allt jag vet är att det är så roligt att prata med honom.


Aja, idag så är det stadsresa för lilla mig. Så jag inte drabbas av lappsjuka den här veckan heller.


//Ciao!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se